esmaspäev, november 28, 2005

Nädalavahetuse lätlaste juures...

Jurmala.
Veekeskus oli üle ootuste vahva koht. Kõik 4 tundi sai seal probleemita mööda saadetud. Sai liugu lastud, tsillitud ja nats saunagi katsutud - kuigi, viimane polnud just eriline saavutus, aga ega me sinna sauna ei läinudki :)
Hotell oli kah üks täitsa ok koht. Toad saime kõige kõrgemale 9-ndale korrusele, kust oleks vist vaade linnale olnud? aga udu oli ees. Muidu nagu uusehitised ikka.
Hotell asus jalakäijate tänaval, mis oli otsast otsani asutusi täis. Aga ühe normaalse söögikoha suutsime sealt leida. Ju olid ülejäänud tänava nime kohaselt (Jomas iela) asju toimetamas.
Sigulda.
Tuuletunnel. Ma ei osanud suurt midagi oodata. Meeletuid emotsioone ei tekitanud, nii väga ei pettunud ka. 4 mintsa rassimist, mille jooksul sain nii mõnedki korrad stabiilseks ja ise sain ennast sinna õhuvoo peale ka :) Aga maru harjumatu oli kogu aeg 'kassi panna', eriti kui tavaliselt pean ennast hoopis maruväikseks tegema. Enda suurena hoidmine ununes kohati ära. Võrreldes nendega, kes enne meid seal käisid, oli meie punt ikka kõvasti edevam.
Aga kokkuvõttes oli lahe tripp lahedate inimestega.
Järgmise korrani :)

Kommentaare ei ole: