esmaspäev, oktoober 25, 2010

Uued asjad

Mul on nüüd uus ja udupeen Eesti pass. Biomeetriline ja puha. Teine asi, mis mul on, on vastus ESTA süsteemist, et USA-sse sisenemise luba on väljastatud. Lennupiletid on kah olemas. Nüüd tuleb ainult veel kuu aega oodata ja siis lennukisse marssida ja viperusteta San Franciscos maanduda :)

Siit ka üleskutse, kel on soovitusi, mida seal kandis peaks tegema või nägema, antagu teada. Kokku oleme seal 10 päeva ning esiti on plaanis külastada Yosemite rahvusaparki, Death Valley't ja Kings Canyonit (Grand Canyon jääb sealoleku aja jaoks liiga kaugele). Miskit veel?

2 kommentaari:

cal6 ütles ...

kui juba surmaoru kanti lähed (ega seal mitte midagi vaadata pole, paras kõrb on) siis KINDLASTI veetke päev-paar Lake Tahoe ääres.
paar nädalat tagasi veetsin seal mõnusa nädalavahetuse. tahan tagasi, pikemaks.

Kui Yosemite kanti minek, siis seal taga on kohe Mammoth Lakes. kaasa arvatud poolkuivanud Mono lake. ja seal lähedal maailma kõige ilusamad joad. kohe Devils Polepile kõrval. paras poolepäevane olemine.

ja no SF enda sees on vaatamist kui palju. isiklik lemmik-koht paarist viimasest sealkäimisest on Bottom of the Hill (iga õhtu kolm live bandi) ja The Independent (kontserte harvem aga selle eest kvaliteetsemad).

sõõgi-joogi poolest tasub käia läbi kõik köögid mis ei sisalda ameerika ja euroopa nimesid. Haight street on söögimeka. ausalt.

ja neljapäeva õhtuti saab nautida muuseumiööd Golden Gate Park'i teadusmuuseumis. omaette elamus.

muud niimoodi kiirelt ei tulegi meelde :)

Anonüümne ütles ...

SF-i kohustuslikud asjad on cable-car, Alcatraz, Golden Gate Bridge, Castro linnaosa, Muir Woods SF-i lähedal, Fishermans Wharf + sealsed merilõvid, de Young muuseum.