esmaspäev, mai 15, 2006

Nädalavahetuse memuaarid

Reede. Saku, Alice'i häärber. Hulganisti veini ja vägagi mõnus seltskond. Veini tarbimise käigus tehti psühholoogiaalast viktoriini ja pandi alus projektile "Tuuker sügiseks naiseks" - projekti eestvedajaks Veela. Kõik sai alguse sellest, et kuuldatavasti ootavad Tuukri vanemad temalt järelkasvu. Igatahes on märgata edusamme, Tuuker piirab juba oma krooksumist või vähemalt teadvustab seda endale. No ja seoses eesmärgiga tekkis ka alamprojekt leida Tuukrile mees, kes peab olema piisavalt suur, Parasiil näiteks ei kvalifitseeru. Igatahes on mul sellest tulisest viktoriinist ja projekti arutelust hääl siiani kähe. Nagu oleks ära joonud või midagi.
Laupäev. Alustada tuleb sellest, et 4 tundi und polnud mitte eelmisel ööl minu sisse valatud veini ära seedinud. Abiks tuli AlkaSeltzeri tarbimine (mille kokku segamist oli mul ilmtingimata mõni minut enne 9-t hommikul isa käest uurida). Urge bensukaks oli olemine nii timm, et söögiisu oli olemas ja enestunne hakkas sarnanema inimese omale. Aga laupäevane plaan oli minna lennuväljale mantasi pakkima. Mida seal loomulikult teha ei saanud, oli mantade pakkimine. Passisin niisama ja pidasin profülaktika mõttes varju järjekorda. Küll sai aga Kurtnas vundamenti valatud ja sauna köetud (polegi nii roostes, puud võtsid kohe tuld ja ainult ühte tikku läkski vaja). Saun oli vägagi hea, alul küll kõrvetas teine, aga hiljem oli kohe nauditav ma ütleks.
Pühapäev. Kuna ma laupäeva õhtul alkoholile liiga palju rõhku ei pannud, oli hommikune ärkamine ilus :) Peale mõningast vedelemist jõudsin ka rõõmsalt koju tagasi. Rõõm kadus aga uksest sisse astudes, kui selgus, et seal on siiamaani sigakülm ja ainus viis normaalselt elada on hommikumantlis ja villurites ringi liikudes. Nii palju siiski kannatas olla, et pluus on 15 cm edasi arenenud.

Kommentaare ei ole: