esmaspäev, aprill 16, 2007

Pretty close...


Pealkirja võiks eelmise nädala reisi märksõnaks lugeda:
- kõige pealt kulus pea terve stardi päev sobiva katuseraami otsimiseks (sealt, kust boksi saime, selgus, et neil ikkagi sobivaid ei ole; üheski autopoes ka mitte, lõpuks oli www.suusad.ee abiks). Sellest tulenevalt kulus ära ka varuks jäetud 2 tundi, mil ma rõõmsalt lõunauinakut planeerisin;
- hommikul Stockist startides muheles enne passikontrolli piirivalvur puhumistulemust vaadates: pretty close ja saatis laia naeratuse saatel meid teele;
- koha peal oli kolm väga vahvat päeva, millest esimene oli väga päikesepaisteline ja viimane lumetormine. Sai nii rajal kui off pistet sõidetud, ühel päeval lasti meid isegi sinna kõige kõrgemale ja halfpipe on ka nüüd minu poolt ametlikult vallutanud. Mitte, et ma seal viimases midagi väga tähelepanuväärset korda oleks saatnud, aga kordagi ei kukkunud ja pöörded tulid välja ka :)
- tagasitulles eksisime Stockholmi ära. Osalt oli ehk ses süüdi meie mappoint mis aastast 2001 - nagu arvata võib, on sest ajast asjaolud seal maal oluliselt muutunud. Siis kui laeva ametlik check-in läbi sai, olime me nõutuna hoopis teises linna otsas. Egas midagi, küsisime tanklast õige tee kätte ning helistasime Tallinkisse (püüa sealt veebist info ja broneerimise number üles leida!). Sealt muidugi tibi kohe ohkama, et te olete küll hiljaks läinud, aga ütles, et küsib siiski üle. Selgus, et meid oodatakse kuni 17:45-ni. Poolest olime kohal. Pretty close again :)
Aga üldiselt tasub Åresse minna, mulle meeldis.
Järgmine aasta peaks kas hooaega alustama või lõpetama Rukal või Levil. Aga no see on lihtsalt idee ja sügiseks võivad hoopis uued tuuled puhuda :)

Kommentaare ei ole: