Kuna väljas lõõmab kuumus, siis väga miskit rammusat konsumeerida ei taha. Nii tegingi kanawoki, mille tegemine kulges umbes-täpselt selliselt:
- hakkisin porgandi viiludeks
- panin panni sooja
- hakkisin ka paprika viiludeks
- pann soe ja porks pannile madalale kuumusele hauduma
- puhastasin sibula
- lisasin porksile paprika
- hakkisin broilerifilee kuubikuteks
- sibul läks pannile
- nats kõlgutasin jalgu ja tuletasin semule meelde, et ta pidi homme pidu tegema
- kana pannile, samal ajal lisasin ka tsilli-mango kastet... mõnuga ja täiesti suvaliselt ka sojakastet
- kuigi asi oli nõrgal kuumusel, lisasin kindluse mõttes tiba vett, et asi kuivaks ei jääks
- hakkisin porru seibideks
- lisasin pannil olevale kompotile pipra pähe hunniku basiilikut
- lasin nats haududa
- porru pannile koos külmkapist leitud kappariga
- jälle nats asi haudus
- lisasin maitse järgi piprasegu, veel natuke tsilli-mangokastet, soola ja vegetaria maitseaine segu
- jupitasin brokoli
- libistasin brokoli pannile pealmise kihina
- lasin ca 5 mintsa haududa: seni kuni brokoli ilusa rohelise värvuse omandas
Tõstsin portsu taldrikule ja sõin selle portsu ära. Väga hea oli.
P.S. Mul tegelikult gaasipliiti ega wok-panni pole, aga ma arvan, et wokiks võib seda asja nimetada küll.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar