reede, september 02, 2005

Mitu asja korraga...

Jõuan täna tööle. Kõik kena kaunis. Äkki tunnen, miskit ei ole nii nagu peab. Selgus, et üks sukk oli jooksma hakanud. Mis seals ikka, nüüd lippan paljaste säärtega mööda kontorit ringi ja loodan, et õhtul ei ole liiga jahe.
**********
"Lords of DogTown" - eile sai sellise nimega filmi vaadatud. Tundus nagu oleks vaadanud saadet Xtreme-i või Explorer'i pealt, mitte filmi. Muidu oli hea vaadata, kuidas tegelased rulade selgas aina osavamateks muutusid ja huumorit oli ka sisse pikitud. Aga kinos seda teist korda ei vaataks, pigem kuskil eelmainitud telekanalilt.
**********
Eile sattus veel ette selline moment, kus reaalsus jälle kopsti pähe lõi ja igasugu mõtted hakkasid jälle lendama. Pool ööd mõtlesin oma elu üle järele. Nii mõnedki pidepunktid sai paika pandud ja nüüd tuleb ennast lihtsalt käsile võtta. Sellega seoses tõenäoliselt uusaasta lubadusi ei tule, vaid need peavad enne liikuma ja toimima hakkama. Siis on ehk lootust, et kui aeg käes, jooksevad asjad ka jonksu. Elame-näeme!
**********
Ja see hiiglama igav raamat hakkab ka varsti läbi saama. Igatahes on see hea uinuti. Loed 5 lehekülge ja uni on garanteeritud. Raamatut on muide kokku üle 500 lehekülge.

Kommentaare ei ole: