pühapäev, veebruar 27, 2005

Mägede kunn on tagasi!

Nii, kurvastusega pean nentima, et minu reis lumistele nõlvadele on läbi saanud. Isu täis ei saanud ja tagasi tulema ka eriti ei kippunud.
Aga alustame algusest. 20. veebruari hommikul kogunes meie ülivahva 15-liikmeline seltskond lennujaama - sihiks Slovakkia ja Madal-Tatrad ehk Jasna. Lennukis oksendama ei kukkunudki (ma polnud varem lennukiga lihtsalt lennanud, nii et kerge kahtlus oli, et äkki...). Maandumine oli nõme, sest üks kõrv hakkas hullupööra valutama. Aga maa peal sai kõik jälle korda. Kuna see va sõit ei võtnud praktiliselt üldse aega, saime esimene päev veel 3 tundi mäel olla. Käisime tegime kodulähedal olevate radadega tuttavaks. Kui aus olla, siis see oli ka ainuke päev, kui me üldse rajal sõitsime. Rajad olid hommikuti head ja päeva lõpuks kui kuumastik - kupleid täis.
AGA meid rajad suurt ei huvitanudki. Me käisime hoopis puudris ja metsavahel kihutamas :P Paar päris head dokki sai ikka ka pandud, mis küll meelt üldse ei langetanud, pigem vastupidi. Nägu oli pidevalt naerul ja väga nalja sai kõvasti.
Päikest näidati ka meile nii mõnelgi päeval :) Üks päev oli aga selline tuul ja tuisk, et meie oma tasandi suur lift ei töödanudki ja bussid üles poole ei sõitnud. Niisiis võtsime lauad selga ja kõmpisime 1,5 km-t ülesmäge. Selg oli märg ja hullult janutas, aga kohale jõudsime :)
Ahjaa, puglaga saan mina nüüd ka ühes lauaga mäest üles liigutud :P Selle asja sain ma nüüd ka selgeks.
Aga jah, peab möönma, et isu mina täis selle 6 päevaga ei saanud, hirmsasti oleks tahtnud veel seal möllata. Aga kõike head ei saagi korraga ja midagi peab järgmiseks korraks ka jääma.... viimane sõit ja traditsioonide kohaselt ka tegemata :)
Järgmine aasta jälle.
Ja kui teil tekkis küsimus, et mitu sinjakki minu ihu küljes on, siis alul oli kaks ja need on juba kadunud. Ühtki luumurdu meie seltskonnas polnud, kuigi ära põrutatud ihuliikmeid leidus küll.
P.S. Millaski, kui pildid kokku kogutud, saab pilte ka näha!
P.P.S. Ma nüüd ametlikult ei fänna ühtegi suusatajat, sest nad lihtsalt ei oska sõita... ja kui nad ka õppivad, teevad nad seda vähemalt viieses grupis, kus on koos ühe nina ja teise tagumik ja Sina pead sellest grupist miski imeläbi mööda saama. Ei saa... võid nina nokkida kui tahad ja karjumisest ka abi pole, sest siis nad ehmatavad ja on veel hullem segadus, kui enne!

Kommentaare ei ole: