reede, jaanuar 29, 2010

Võileiva dieet

Oeh, mul on sest võileiva dieedist juba siiber. Tavaline hollandlane sööb lõunaks hotdogi-saia kohaliku kroketiga. See on selline imeline fritüüritud junn, mis peaks sisaldama liha, majoneesi, sinepit ja võib-olla veel miskeid asju. Liha % kõigub olenevalt kohast, aga maitse sellest paremaks ei muutu.
Kuna meil siin kontoris õnneks hollandlasi pole, siis seda jäledust me siin ei tarbi. Küll puudub meil siin lõunasöögiks normaalne söökla vms. Ma isegi ei tea, kas sest oleks abi, sest üldiselt neis kohtades pakutakse neid samu koledaid kroketeid. Tjah, teinekord ka suppi ja salatit.
Nagu öeldud, ei asu meil isegi sellist sööklat siin läheduses, mistõttu tellime me siin kohalikust Selverist (mille poed pole küll nii suured, siin on üldse väga vähe selliseid Eesti mõistes supermarketeid) kaheks nädalaks kraami. Kraam sisaldab suures joones võileiva materjali: sink, juust, sepik ja miskeid erinevaid salatimoodi asju, mida kannatab leivale määrida.
Vot, peale 4 nädalat, on mul nüüd sellest siiber.
Hakka või õhtuti kokkama, et järgmine päev kaasa võtta. Samas ega see mikro-uuni-soojendatud toit ka teab mis tervislik ole. Vaheldusrikkam oleks ilmselt küll.

2 kommentaari:

CV ütles ...

Mina õppisin selle söögi kaasa tegemis/võtmise selgeks :) Tere tulemast seltskonda :P

Leena ütles ...

Mis sa jändad, tule koju!