reede, jaanuar 28, 2005

Asjad lahenevad?!

Täna on üks ütlemata hea päev. Ülemusel on sünnipäev ja ülemus otsustas selle päeva kodus veeta. Ühesõnaga on tööl kergem hingata, sai pikema lõuna teha ja muidu selline lõdva olemine siin (loe: ei pea kogu aeg delavoi vid näol istuma).
Täna käisin poes lumelauasaapaid vaatamas. Laenutus selle koha pealt ikka suht nõrk koht, kõik saapad, mis minu jalanumbrile vastama peaks, hakkavad miskipärast varvaste peale. Igatahes sai üks paar kinni pandud paariks päevaks. Eelnevalt sai muidugi koos saabastega laua külge ennast kinni pandud, nats aega poes niimoodi rakkes karatud ja muidu lolli nalja tehtud. Näpu sain ka veriseks, aga see on köömes ja saab terveks.
Õhtul jõutrenni, kang turjale ja igast põnevaid harjutusi, nagu kükke ja muud sarnast saab harjutatud, et 7 päeva mäel konti murdma ei hakkaks. Keda ma petan, niikuinii hakkab :) aga on kergem ja ei hakka kohe peale esimest päeva loodetavasti.
Homme küpsetame pannkooke, sööme neid toormoosiga ja siis algab mnemoturniir. Saab oma (väheste) teadmistega või mitte teadmistega hiilata.
Pühapäev lauda kaema - Pirts hoiab sõrmed ristis, et see liiga raske poleks ja mitte üle lõua ei ulatuks (pikkust nimelt ei tea hetkel... tegelane ise alles homme õhtul sellega kuskilt reisu pealt saabub). Ja kui laud on OK, siis esmaspäeval saabaste järgi.
Tundub, et asjad lahenevad teinekord hõlpsamini, kui alul tundub. See mul meeldib. Samas ei tasu enne hõisata, kui kõik asjad oma silmaga üle vaadatud.

Kommentaare ei ole: