kolmapäev, jaanuar 05, 2005

Muudame maailma paremaks... kõik koos!

Nii, uus maailmaparandaja?! Ei, seda päris mitte. Aga miskit võiks ju ikka teisiti olla, kasvõi natukenegi.
Esiteks: tummahambad! No eriti nõme on kuskil viienda isikuna vahendada esimese ja kolmanda või veel kehvemal variandil esimese ja teise inimese vahel lahendatavaid probleeme
või infot vahendada. Milleks üldse inimesele on kõnevõime antud, kui suud õige koha peal või siis natuke hiljem lahti ei märgata teha? Inimesed, palun, suhelge omavahel! :)
Teiseks: plondlus! Muidu kohati väga vahva ja humoorikas omadus. Tavaliselt küll juhtub, et ca 80% ei taha oma plondlusest kuidagi aru saada ja ei mõista selle üle nalja heita. Mis iseenesest on kurb. Aga alati on lootust, et ehk ükskord see muutub :P
Haa, ja nii suhtlemise koha pealt veel. Hakkaks üksteist kuulama?! Et mis teine tegelikult öelda tahab, kui natuke pingutada, siis no ausalt see polegi nii keeruline. Kasuks tuleb muidugi oskus mõttetu pläma kõrvust mööda lasta... aga see selleks. Samas, ma tean, et ega ma igat inimest ei viitsigi kuulata, sest üldjuhul neil polegi midagi asjalikku öelda (Pirts ise vaikselt loodab, et tal äkki on õnn nende hulka mitte kuuluda?!) - õnneks on selliseid inimesi suht vähe ja veel vähem puutun ma nendega kokku.
Hmm, ma ei hakkagi ütlema, et olge normaalsed. Omapärased kiiksud ja veidrused on pigem teretulnud nähtused, kui mõningad ekstreemsused välja arvata (hetkel küll ei tule ühtki nii hullu varianti ette, kahjuks või õnneks, võta sa kinni).
Ja last but not least, nagu raadiomehed soovitavad: Inimesed puudutage teineteist!!! ;)

Kommentaare ei ole: