esmaspäev, jaanuar 31, 2005

Eilne kokkamine!

Eilne hommik hakkas ilusa-ilusa päikese ja särava lumega. Ja kurvastuseks pean ütlema, et jätkuva nohuse ja umbes ninaga. Mis tähendas seda, et suuskamisest ei tulnud küll memmegi välja, kuigi tahtmine oli kallal. Kuuldavasti lubavad ilmamemmed külma veebruari keskpaigani, mis peaks andma lootust, et 2 nädalat see lumi kestab. Elame-näeme, kui nii, siis järgmine nädalavahetus tuleb uus katse.
Pannkoogi küpsetmine osutus suuremaks kokkamiseks. Nimelt otsustasime lisaks ka sooja roa teha, milleks oli spagetid bolognese kastmes - maitses ülihästi. Seejärel otsustasime, et kokkamise vahele tuleks mälumängida ka. Niisiis sai ettevõetud mnemoturniir - ehk siis mängu sisuks oli Eesti kohta küsimustele õigesti vastamine kuues erinevas valdkonnas. Häbi tunnistada, aga endalegi ootamatult jäin mina jänni spordi teemaga, kuigi alul tundus just, et see valdkond peaks nö minu teema olema. Igatahes sain jälle targemaks. Seejärel sai ette võetud miski mäng nimega Rummy??? nimes pole nüüd väga kindel. Igatahes selles mängus minul üldse ei vedanud ja peale teist ringi ma vabatahtlikult loobusin :D
Vahepeale sai veel pannkooke küpsetatud ja neid maasika toormoosiga manustatud. Nämm!
Alias oli ka väga popp mäng, eriti peale seda kui hunnik veini oli rahvas enda sisse joonud ja seletused aina keerulisemaks ja keerulisemaks läksid.
Aga vahva õhtu oli!

Kommentaare ei ole: